Menu

organza-header-01-mobile

Loading

Speciaal voor jou! Organza®! Een nieuwe sneeuwwitte pluischrysant-in-pot met grote bolvormige bloemen met lichtgevende en dansende bloemblaadjes. Als de wiegelende witte tutu’s van ballerina’s in het Zwanenmeer. Smetteloos onschuldig en verleidelijk frivool. Deze unieke pluischrysant heeft Aziatische voorouders, maar is de afgelopen jaren doorontwikkeld in de hypermoderne Nederlandse kassen van veredelaar Royal Van Zanten. Organza® is een product van westers vernuft op basis van oosterse schoonheid.

organza-verzorging

Organza® Verzorgingtips

Organza® kan zowel binnen als buiten staan, en verdraagt goed lagere temperaturen.

Lees meer

organza-INSPIRATIE

Inspiratie

Stijlvol, en toch frivool. Als een prachtig ontluikend bruidje. Organza® is daarom bij uitstek geschikt voor de aankleding van je bruiloft of een andere feest waar glamour en verleidelijke onschuld zich graag laten combineren.

Lees meer

organza-afkomst

Afkomst

Organza® is een Hollandse schoonheid met oosterse genen. Dit nieuwe ras is in Nederlandse kassen ontwikkeld op basis van een oosterse chrysant.

Lees meer

organza-hoes

 

KEIZERLIJK SYMBOOL

In Japan is de chrysant een keizerlijk symbool. Om de keizer te eren werd zijn zetel bedolven onder de chrysanten. Vandaar de naam: chrysantentroon. Deze gracieuze bloem wordt ook gezien als een teken van ‘lang leven en geluk’. Er wordt gezegd dat een enkel bloemblaadje van deze gevierde bloem op de bodem van een glas wijn een lang en gezond leven stimuleert. Zij kent daardoor in Japan zelfs haar eigen feest. Jaarlijks wordt daar de chrysant op 9 september geëerd tijdens het ‘Festival of Happiness’.

Organza® voegt aan deze bijzondere bloem nog twee dimensies toe: witte onschuld en verleidelijke frivoliteit.

 

ORGANZA® | Copyright ©2019